Редактор: Недко Петровe-mail: [email protected]Снимка: фейсбукНие не харесваме ГЕРБ, но не искаме и

...
Редактор: Недко Петровe-mail: nedko_petrov_petel.bg@abv.bgСнимка: фейсбукНие не харесваме ГЕРБ, но не искаме и
Коментари Харесай

Марешки: Хората на протестите не харесват ГЕРБ, но не искат и БСП

Редактор: Недко Петров

e-mail: [email protected]

Снимка: фейсбук

Ние не харесваме ГЕРБ, само че не желаеме и Българска социалистическа партия, споделят протестиращите. Истинските протестиращи споделят - не ви желаеме и вас, споделят, желаеме оставка на държавното управление, само че желаеме и оставката на Радев, обърна се от парламентарната естрада Веселин Марешки към Българска социалистическа партия.

Ето какво сподели още Марешки:

„ Кой струпа барута, огромна част от барута, сътрудници, сте го струпали и вие. Когато пенсиите бяха 3 $, когато не направихте институциите такива, че необратимо те в този момент да работят в полза на жителите, когато не направихте пенсиите 500 лв. и никой в този момент няма да си разреши да ги понижи, по тази причина вие сте тъкмо толкоз отговорни, колкото и всички други, които са управлявали, поради нищетата и неналичието на правдивост.

Когато започнахме да се борим с картелите, които вие ги създадохте и ги пазите, и Радев 4 години не обели дума, обективни ли са цените на горивата, ограбвани ли са хората, това ли е вашата правдивост, това ли е вашата истина.

Извън това, че сте отговорни за скупчването на барута, малко смирени бъдете, тъй като едните ръководят с 13 до 15 % от гласовете на българските жители, а другите, най-голямата съпротива, има 8-9 % от гласовете, може би и по-малко.

Най-страното е, че най-голямата част от българския народ, тези, които са против всички вас, са най-слабо показаната парламентарна група от „ Воля ”. Тези, които са на площада, не са показани в българския парламент, те стачкуват против всички, и по тази причина се обръщам към българския народ, да не се поддава повече на провокации.

Изборите са след няколко месеца, да мислят добре с главите си, да не се поддават на новите неистини, да не имат вяра, че старите продажници и лъжци, са станали нови и ще им оправят живота. Да избират единствено измежду хора, които в никакъв случай не са управлявали, да избират измежду тези, които са посочили с дейностите си, че могат да вземат решение проблеми. За да не стане по този начин, че след изборите още веднъж да стартират недоволства, още веднъж да почнат освирквания, още веднъж да почнат кавги и още веднъж да вършат фейсбук групи – Елате, господин Марешки в нашия град да решите проблемите, елате в другия град. Не с фейсбук групи, а с всеобщо гласоподаване против тези, които са ви ограбвали.

В умозаключение, във връзка със събитията, които се развиха с господин Божков и парламентарната група на Българска социалистическа партия, ние сме мощно обезпокоени и ще помолим управлението на Народното събрание да отпусне повече места за самостоятелни депутати, тъй като, в случай че излязат още СРС-та, съм обезпокоен, че парламентарната група на Българска социалистическа партия може да олекне до към 30-ина индивида. ”

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР